• 1403/02/10 - 11:00
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
افتخارآفرینی واحد توسعه تحقیقات بالینی شهید بهشتی در ارزشیابی سال 14012در سطح کشور

افتخارآفرینی واحد توسعه تحقیقات بالینی شهید بهشتی در ارزشیابی سال 1401در سطح کشور

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نتایج ارزیابی واحدهای توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان های آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی بر اساس فعالیت های سال 1401 را منتشر نمود .

در این ارزشیابی  واحدهای توسعه تحقیقات بالینی دانشگاه های علوم پزشکی کشور بر اساس شاخص های ارزیابی در حوزه های ظرفیت سازی و برون داده های پژوهشی مورد ارزیابی قرار گرفته اند.

شایان ذکر است؛ واحدهای توسعه تحقیقات بالینی کشور در راستای تسهیل و بهینه سازی فرایند پژوهش های بالینی در بیمارستان های تابعه و دانشگاه های علوم پزشکی فعالیت میکنند و ارزشیابی، نقش مهمی در ارتقا کمی و کیفی تحقیقات بالینی و عملکرد این واحدها میتواند دارا باشد. براساس ارزشیابی عملکرد واحدها صورت گرفته از وزارت بهداشت که در دو محور اساسی ظرفیت سازی و دستاوردها صورت گرفته بود و پس از آنالیز داده ها، رتبه بندی بر اساس تیپ دانشگاهی انجام گرفت. واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان شهید بهشتی  در ارزشیابی سال 1401موفق به کسب رتبه سوم در بین چهل ویک واحد توسعه تحقیقات بالینی تحت پوشش دانشگاه­های تیپ دو کشور شده است.

• گروه خبری :